Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné príslušenstvo k herným konzolám
- ovládače uložené na jednom mieste, ktoré je zároveň aj nabíjacou stanicou
- rýchle nabitie
- možnosť nabíjať len batériu alebo celý ovládač s vloženou batériou
- nič mi nenapadá
som spokojný
- vhodné pre malý byt, snímač reaguje už od 0,80 cm -1 m pred obrazovkou
- mohlo to byť súčasťou už kinectu
teraz potrebujem oveľa menej priestoru pred TV
- Odolný
- Miesto pre CD
SUPER
- skutočne zmenší priestor
- nároki na osvetlenie
Produkt som zakúpil kvôli menšiemu priestoru ale dojde k výraznému zhoršeniu herného kobfortu...kúpiť len ak už fakt ne je iná možnosť. Optimálne funguje iba za denného silnejšieho svetla.
PS: nutná prekalibrácia
- Super. Uplne ina dimenzia hrania hier. Treba vyskusat.
- Nic.
Maximalna spokojnost celej nasej rodiny. Zabava pre vsetkych, malych aj velkych. Len si treba vybrat spravnu hru.
lepšie ako kupovať baterie.kábel nie je vždy ideálny.
Mr. Smith Double Function Gun for Wii
Pridané: 16. decembra 2012
(naposledy upravené 16. decembra 2012)
Zakúpený v PGS.sk
je sním lahké narábanie
- dobra vec
- nic
potreboval som to
spokojnosť
- vynikajuce sluchadlo k ps3
odporučam
Tovar plne vyhovuje účelu použitia.
Microsoft Xbox One Play & Charge Kit
peto44
Pridané: 3. novembra 2012
(naposledy upravené 11. augusta 2013)
- nutnosť pri častejšom hraní
- stačí pripojiť a hráte ďalej
Ak nechcete stále kupovať nové batérie tak je to výborná pomôcka, ktorá ušetrí kopu peňazí.
- Nabíja batérie v gamepade (aj klasické tužkové AA)
- Dlhý kábel
- Dokáže spojiť gamepad s pc pomocou USB čo ma pri niektorých hrách výhody
- Neviem o ničom
Kto má Xbox a wireless gamepad jednoznačne tento kábel musí mať
- zábavné cvičenie
- ovládanie hlasom
- pri starších hrách (do 2010) pomalšia reakcia na pohyb.
odporučala by som každému,ktorý chce zažiť zábavné hry,pri ktorých človek nesedí iba pri konzole,ale používa vlastné telo na ovládanie.
- ŠIKOVNÝ ĽAHKÝ A PEVNÝ OBAL
DOBRÁ CENA AJ KVALITA.
- menšia plocha na hranie ( teda aj menších izbách sa dá hrať )
pre menšie miestnosti ideálna vec
- dlhý
- nastavitelný
- vysokokvalitný
Tento kábel je flexibilný a prispôsoby sa kazdému prostrediu, navyše prenáša vysokú kvalitu
- kreatívne
- zábavne
- vhodné pre všetky vekové kategorie
- rodiná zábava
- nekonečne vela možností
- trpezlivosť
áno pretože je to krásnakreatívna hra pre všetky vekové kategorie najvhodnejšie na víkedove rodinné večery. nie pre deti do 3 rokov ale inak sa zabavia všetci. Pri nákupe si dávajte pozor na kvalitu firmy hodnotte podla recenzií na stránke... Tento produkt som si vybral lebo bol jeden z najlákavejších ako napríklad Wii U ktorý si tiež plánujem kúpiť tady na heureke...V skutočnosti je lepší než na trailer a aj na gameplayoch... Budete milo prekvapený cena nezodpovedá kvalite pretože táto kalita je lepšia ako cena... bola to výborná kúpa... Podobné tovari používam už dlho a vždy som prekvapený a ani teraz ma to prekvapenie neminulo... záver zhrnutia Wii uDraw je výhodná hra na kúpu za takúto cenu takejto kvality pre všetkých...
- kinect splnil vsetky ocakavania
- najlacnejsia cena na Slovensku,
- ziadne
Kinect som si dokupil k svojmu xboxu ktory vlastnim 1 a pol roka. Zatial maximalna spokojnost s tymto produktom. V baleni bola aj original hra Kinect Adventures.
Zobrazujem 401 - 420 zo 445 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23 Ďalšie »