Najnovšie recenzie zo sekcie Ostatné príslušenstvo k herným konzolám
- Spokojnosť. Dizajn. Kvalitné spracovanie.
- Cena.
- Všetko je v poriadku. Kvalita spracovanie a dizajn.
- Možno by som uvítal o niečo nižšiu cenu... Prípadne bezdrôtové pripojenie.
- Spokojný
- Nič
- Rychlejsi a presnejsi ako predchodca. Bol kupovany na Vianoce pre 8,5 rocneho chlapca.
- Kto je trochu technicky menej zrucny tomu sa trochu tazko nastavuje tento produkt.
Predtym sme mali xbox 360 s kinectom, teraz sme ho vymenili na xbox one S,k tomuto kinect nie je - velmi nam kinect chybal, kedze syncek je dost zivy a narocny na pohyb. V zlom pocasi kinect skvele posluzi celej rodine je s nim zabava aj ked po tom mam svalovicu :).
Odporucam, kazdemu, kto ma deti je bez vekovej obmedzenosti a je vhodny aj pre dievcata aj pre chlapcov.
- Je to dobrá vec, ale kazí sa
- Dosť lacné
- Na dva ovládače
- Niekedy nenabíja
- Odlamujú sa tie zúbky
Mne to vydržalo bez problémov asi pár mesiacov ale už sa s tým horko ťažko dá nabíjať ovládač.
PlayStation 4 Vertical Stand
Pridané: 16. decembra 2016
(naposledy upravené 16. decembra 2016)
Zakúpený v GETGAME.sk
- Užitočná.
Nízka cena, rýchle doručenie aj pred sviatkami. Tovar som objednala cez getGAME. sk Odporúčam každému. Tovar je v poriadku.
- Jednoduchá inštalácia.
- Nič
Funguje, tu nie je co riesit. Akurat zo zapojenie vyrobcovia nedomysleli. Pre prepojenie s S One mate naviac nie kabel, ale kabel s dvoma adaptermi :/
Som spokojna s nakupom.
- Super doplnok
Fajn doplnok ku gamepadu
- Paráda k VR
- neviem
Lepšie ovládanie ps VR
vyrobok nemam, objednaval som pred 3 tyzdnami od herny svet.sk a nic neprislo no hned chceli hodnotenie
- ok
-perfekt
- žiadna výmena bateriek, deti si to veľmi chvália :)
maximálna spokojnosť
Málo hier pre senzor
Dobre na pohyb
- Vynikajúci
Odporúčam hlavne veľkým gemblerom
Zobrazujem 241 - 260 zo 445 recenzií « Predchádzajúci 1...11 12 [ 13 ] 14 15...23 Ďalšie »